T'OFERIM LES NOTÍCIES DE MISLATA ALS INFORMATIUS 

"Mislata en Punt"


"Mislata en Punt" és l’espai informatiu de referència a la 88.8 de la FM. L’objectiu és informar i acostar l’informació local d’una forma propera i senzilla als veïns i veïnes de Mislata, mitjançant un format breu però complet, fomentant l’ús del valencià, on es tracten temes d’àmbit local, dels conjunts esportius del municipi, l’oferta cultural i d’oci i altres temes d’interés social. 


Pots escoltar els informatius a cada hora en punt des de les 11:00 hores fins les 20:00 hores, sintonitzant la 88.8 FM o des del teu ordinador en aquesta web.


I recorda que també pots descarregar el podcast del nostre canal Ivoox l'endemà de l'emissió en directe.
 LA  NOSTRA RÀDIO 

 

Mislata Ràdio és la emisora municipal de l’Ajuntament de Mislata. Des de l’any 1994, quan començaren les emissions, Mislata Ràdio s’ha consolidat com un mitjà de comunicació públic, obert i participatiu, concebut per a convertir-se en la ràdio de tots els mislaters i mislateres. La nostra ràdio!

 

Les seues instal·lacions estan ubicades a la cinquena planta de la Casa Consistorial (Plaça Constitució, nº8), on es troba la resta de mitjans que conformen el Departament de Comunicació.

Mislata Ràdio emet a través del 88.8 de la Frecuència Modulada i també es pot escoltar des d’este portal web. La seua programació és variada i per a tots els gustos, amb informació local i entreteniment, però on no falten tot tipus de propostes culturals, musicals i d’oci. Amb un bon equip de profesionals i una llarga nòmina de col·laboradors.

Mislata Ràdio oferix una programació de qualitat, amb una graella d’allò més diversa, plural i heterogènea.